Máslo s medvědím česnekem zpět

Ingredience:
máslo pravé1 ksmedvědí česnek1 svazeksůl špetka
máslo pravé 1 ks, medvědí česnek 1 svazek, sůl špetka

Příprava

Medvědí česnek. Velké boom, které se projevuje bloudícími rodinami v dubových lesích s košíkem v ruce. Našli jste i vy to svoje pravé místečko?

Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Poté ho nakrájíme do mixéru, přidáme omyté listy medvědího česneku a přisolíme. Vše rozmixujeme dohladka, aby nezbyly velké kousky listů.
Uchováváme v plastových krabičkách či skleničkách. Můžete si však i vyrobit válečky do fólie a uchovávat v mražáku. Kdykoliv budete grilovat, dělat steak nebo podpořit chu´t domácích těstovin, tasíte tuto výbornou "zbraň".
Opomenula jsem křupavé, rozpečené bagetky, polévky či jakoukoliv rychlou úpravu masa.

2015-03-31 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostgrilování
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI