Mrkvová terina zpět

Ingredience:
velká mrkev4 ksŠmakoun meruňka200 gmandle hrst
sušené meruňky hrstčočková mouka5 lžicrýžová mouka3 lžíce
vejce3 kskvalitní šunka5 plátkůniva30 g
sůl dle chutipepř dle chuti
velká mrkev 4 ks, Šmakoun meruňka 200 g, mandle hrst, sušené meruňky hrst, čočková mouka 5 lžic, rýžová mouka 3 lžíce, vejce 3 ks, kvalitní šunka 5 plátků, niva 30 g, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Terina se zpravidla připravuje z masa, já mám však pro vás recept trošku jiný. Věřte však, že i tato jarní mrkvová terina je úžasná.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Mrkev, Šmakouna, sýr a vejce dáme do sekáčku a nasekáme. Vmícháme pokrájené meruňky, mandle, mouku a podle chuti okořeníme.

Formu na terinu / chleba vyložíme šunkou a naplníme náplní.

Pečeme cca 45 minut.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2017-04-21 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI