Mrkvová terina zpět

Ingredience:
velká mrkev4 ksŠmakoun meruňka200 gmandle hrst
sušené meruňky hrstčočková mouka5 lžicrýžová mouka3 lžíce
vejce3 kskvalitní šunka5 plátkůniva30 g
sůl dle chutipepř dle chuti
velká mrkev 4 ks, Šmakoun meruňka 200 g, mandle hrst, sušené meruňky hrst, čočková mouka 5 lžic, rýžová mouka 3 lžíce, vejce 3 ks, kvalitní šunka 5 plátků, niva 30 g, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Terina se zpravidla připravuje z masa, já mám však pro vás recept trošku jiný. Věřte však, že i tato jarní mrkvová terina je úžasná.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Mrkev, Šmakouna, sýr a vejce dáme do sekáčku a nasekáme. Vmícháme pokrájené meruňky, mandle, mouku a podle chuti okořeníme.

Formu na terinu / chleba vyložíme šunkou a naplníme náplní.

Pečeme cca 45 minut.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2017-04-21 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI