Nakládaný hermelín se sušenými rajčaty zpět

Ingredience:
hermelín4 ksnaložená sušená rajčata v oleji hrstčesnek celý1 ks
kapary lžičkafeferonka2 ksvelká cibule1 ks
čerstvá bazalka hrstkapepř celý10 kuličekolej (dle sklenice zalít)1 láhev
hermelín 4 ks, naložená sušená rajčata v oleji hrst, česnek celý 1 ks, kapary lžička, feferonka 2 ks, velká cibule 1 ks, čerstvá bazalka hrstka, pepř celý 10 kuliček, olej (dle sklenice zalít) 1 láhev

Příprava

Jednotlivé ingredience volte dle vašich chutí. U nakládaných jídel, nešetřete čerstvými surovinymi. Za pár dnů, se vám sklenice bohatě odmění.

Rajčata, česnek, feferonku, kapary a bazalku posekáme v mixéru nebo nasekáme najemno nožem.
Hermelíny rozkrojíme na poloviny, vždy jednu z nich potřeme směsí a poklademe kolečky cibule. Přiklopíme druhou půlkou a důkladně přimáčkneme.
Naskládáme je do vhodné sklenice, proložíme cibulí, česnekem, pepřem a feferonkami (můžete přidat i listy bazalky, já na ni pak zapomněla
) a celé zalijeme olejem. Necháme řádně proležet několik dní.

Směs můžete důkladně vtírat na sýr prsty po celé ploše, aby aroma bylo silné a rozložené rovnoměrně. Není pak nad chvíli večer u televize, kdy si dáte na talířek naložený sýr s čerstvým chlebem a dobře vychlazeným pivkem.

Doboru chuť!

2014-10-06 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI