Naložené špekáčky v marinádě zpět

Ingredience:
kvalitní špekáčky4 kscibule1 - 2 kskyselá okurka3 ks
Marináda:
olej2 lžícekečup2 lžíceworcester2 lžíce
hořčice2 lžícevoda4 lžícedrcené chilli dle chuti
sůl špetkacukr špetkapepř špeka
kvalitní špekáčky 4 ks, cibule 1 - 2 ks, kyselá okurka 3 ks, olej 2 lžíce, kečup 2 lžíce, worcester 2 lžíce, hořčice 2 lžíce, voda 4 lžíce, drcené chilli dle chuti, sůl špetka, cukr špetka, pepř špeka

Příprava

Vyznavači echt zdravé výživy dnes tento příspěvek nebudou číst a přejdou ho bez mrknutí oka. Ale jednou za rok si může člověk dát i něco echt nezdravého, ale dobrého nebo ne?
Pokud vám zbydou po grilování někdy buřtíky a už nemáte chuť ani na buřtguláš, zkuste tyto naložené špekáčky, které se zalijí horkou marinádou a v podstatě po vychladnutí si můžete pochutnávat.

Je to celé velmi jednoduché. Špekáčky nakrájejte na kolečka, cibuli taky, okurky na nudličky a vše vložte do misky. Všechny přísady na marinádu dejte do kastrůlku a nechte provařit. Horkou marinádu nalijte na špekáčky a důkladně promíchejte. Přendejte obsah misky do sklenice, uzavřete a po vychladnutí můžete uložit do lednice. Můžete konzumovat už týž den.

2015-07-09 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI