| Ingredience: | |||||
| mleté vepřové maso | 200 g | drůbeží játra | 500 g | uzený špek | 200 g |
| slanina - plátky | 200 g | velká cibule | 1 ks | česnek | 4 stroužky |
| sádlo | 100 g | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
| divoké koření (bobkový list, nové koření) | dle chuti | bylinky (tymián, rozmarýn) | dle chuti | cukr | špetka |
| portské víno | 2 dc | povolené máslo | 125 g | šlehačka 33% | 200 ml |
| mandle, brusinky, zelený pepř... | dle chuti | ||||
Kdo má rád paštiky, tak tahle mu bude chutnat. Mám ráda tyhle hrubě mleté. Žádné to umleté Hamé.
V téhle najdete krom jater i maso a můj oblíbený zelený pepř.
V pánvi si rozehřejte sádlo. Orestujte nejprve maso a poté i očištěná játra. Přidejte koření, sůl a najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek a na kostičky špek.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI