Pečené celerové hranolky zpět

Ingredience:
celer1 kssladká paprikacca 1 lžičkaolej trochu
sůl dle chuti
celer 1 ks, sladká paprika cca 1 lžička, olej trochu, sůl dle chuti

Příprava

Hranolky z celeru jsou vynikající. Můžete je podávat samotné jen tak s nějakým dipem, či jako přílohu k nějakému masu.

Celer oloupeme, očistíme a nakrájíme na plátky silné cca 1cm. Z plátků potom nakrájíme hranolky cca 1x1cm silné. Hranolky vložíme na 2 - 3 minuty do vroucí vody. Poté scedíme a smícháme s olejem a kořením. Hranolky rozprostřeme na plech a pečeme v rozpálené troubě při 200 - 220C asi 30 minut. Nakonec osolíme a podáváme jako přílohu popřípadě s nějakým chutným studeným dipem.

2015-01-27 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI