Pivní tataráček s křupavou bagetkou zpět

Ingredience:
pivní sýr2 ksmenší cibule1 kskečup1 lžíce
hořčice1 lžíceworcesteru1 lžícepiva dle chuti1 lžíce
chilli vločky1/2 lžičkysůl špetkapepř špetka
pivní sýr 2 ks, menší cibule 1 ks, kečup 1 lžíce, hořčice 1 lžíce, worcesteru 1 lžíce, piva dle chuti 1 lžíce, chilli vločky 1/2 lžičky, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

U tohoto receptu nemusíte mít opravdu strach, že byste něco nezvládli. Je to taková rychlovka, že vám bude za pár minut líto, že jste již svou porci snědli.

Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou najemno. Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti. Můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné.
Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem. 

Doboru chuť!
2015-02-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI