Pomazánka z tuňáka a domácí lučiny zpět

Ingredience:
domácí lučina6 lžicvejce uvařené natvrdo2 ksmalý tuňák v oleji1 ks
jarní cibulka1 kssardelka dle chutihořčice1 lžička
domácí lučina 6 lžic, vejce uvařené natvrdo 2 ks, malý tuňák v oleji 1 ks, jarní cibulka 1 ks, sardelka dle chuti, hořčice 1 lžička

Příprava

Pomazánek lze vymyslet nespočet druhů. Jsou vděčné a potěší jako snídaně, svačina, večeře, nebo když vás překvapí nečekaná návštěva.

Tuňáka necháme okapat od oleje, rozmačkáme ho vidličkou a přimícháme k domácí lučině. Přidáme pokrájená uvařená vejce, posekanou jarní cibulku, lžičku ostřejší hořčice a špetku sardelky. Prošleháme a podáváme na čerstvém pečivu. Můžeme ozdobit cibulkou, vajíčkem a sardelkou.

2017-05-02 Předkrmy

Poznámka

Domácí lučinu připravíte z jednoho tvarohu, dvou zakysaných smetan a jednoho velkého bílého jogurtu.

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI