Slané lívance zpět

Ingredience (2 - 4 porce):
mléko250 mlpolohrubá mouka125 gvejce (bílky a žloutky zvlášť)2 ks
sůl dle chutipepř dle chutipažitka dle chuti
mléko 250 ml, polohrubá mouka 125 g, vejce (bílky a žloutky zvlášť) 2 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, pažitka dle chuti

Příprava

Krásné ráno! My dnes máme volníčko, tak jsem připravila k snídani slané pažitkové lívance. K tomu jsme si dali ještě restované hnědé žampionky, rajčátka a volské oko.

Mléko, žloutky a mouku společně prošlehejte. Z bílků se špetkou soli vyšlehejte sníh. Vše poté opatrně spojte v těsto. Vmíchejte velkou lžíci posekané pažitky a dochuťte solí a pepřem. Pečte v lívanečníku. 

Dobrou chuť.

2019-01-16 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI