Toust s celerem a vejci zpět

Ingredience:
tmavý toustový chleba4 plátkyvejce4 kssterilovaný celer (nudličky)4 lžíce
majonéza4 lžícebílý jogurt4 lžícesůl špetka
pepř špetkamadeland2 plátky
tmavý toustový chleba 4 plátky, vejce 4 ks, sterilovaný celer (nudličky) 4 lžíce, majonéza 4 lžíce, bílý jogurt 4 lžíce, sůl špetka, pepř špetka, madeland 2 plátky

Příprava

Rychlá a velmi chutná večeře.

Plátky chleba opečeme v topinkovači, nebo nasucho na pánvi. Vejce uvaříme natvrdo.

Celer necháme okapat a smícháme s jogurtem a majonézou. Osolíme a opepříme. Vejce nakrájíme na plátky a sýr na tenké nudličky.

Vychladlé tousty namažeme směsí, poklademe vajíčky a posypeme sýrem.

2014-07-09 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI