Tuňáková pomazánka s kapary zpět

Ingredince:
konzerva tuňáka ve vlastní šťávě1 ksvanička lučiny (200 g)1 ksvejce natvrdo2 ks
dijonská hořčice2 žičkykapary (já použila 8 ks velkých posekaných)1 lžícekari1 lžička
zelená petrželka hrstkasůl špetkapepř špetka
konzerva tuňáka ve vlastní šťávě 1 ks, vanička lučiny (200 g) 1 ks, vejce natvrdo 2 ks, dijonská hořčice 2 žičky, kapary (já použila 8 ks velkých posekaných) 1 lžíce, kari 1 lžička, zelená petrželka hrstka, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Slané kapary skvěle podtrhnou chuť pomazánky....

Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme jej a smícháme spolu s lučinou, hořčicí, kořením, posekanými kapary a vejci a zelenou petrželkou. Dochutíme, dosolíme podle potřeby a můžeme podávat návštěvě na pečivu jako jednohubky.

2013-12-30 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI