Vajíčková pomazánka s avokádem zpět

Ingredience:
měkké avokádo1 ksvejce uvařená na tvrdo2 kssůl dle chuti
pepř dle chuti
měkké avokádo 1 ks, vejce uvařená na tvrdo 2 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Jsou věci, kterými bych se mohla cpát pořád, a to klidně do úmoru! Avokáda, vajíčka, cottage sýry, tuňák... A taková vajíčková pomazánka, to je pro mě jeden z největších testů sebekontroly. Ovšem teď jsem přišla na řešení, které není věru zlé. Prostě si dělám vajíčkovo-avokádovou pomazánku a nejsem líná činit tak i několikrát týdně.

Avokádo a vejce nakrájejte na malé kousky, rozmačkejte vidličkou, ochuťte solí a pepřem a máte hotovo. Přidejte své oblíbené pečivo, či krekr, potažmo ředkvičky jako já a máte snídani k pohledání.

O avokádech už jsem vám říkala, že obsahuje tuky, které se vám neukládají do těch tělesných, čili je velice "přátelské". Co se vajíček a cholesterolu týká, říkám jedno - pokud jich nejíte deset denně, jste v bezpečí. Ono to tak horké s nimi totiž není. Tak dobrou chuť.

2017-10-06 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI