Vajíčková pomazánka s ředkvičkami zpět

Ingredience:
vejce natvrdo3 ksředkvičky15 ksmalá cibule nebo jarní cibulka1 ks
pažitka hrstkamajonéza1 lžíceplnotučná hořčice1 lžíce
lučina ve staniolu1 kspepř špetkasůl dle chuti
vejce natvrdo 3 ks, ředkvičky 15 ks, malá cibule nebo jarní cibulka 1 ks, pažitka hrstka, majonéza 1 lžíce, plnotučná hořčice 1 lžíce, lučina ve staniolu 1 ks, pepř špetka, sůl dle chuti

Příprava

Ředkviček mám plný skleník a i venku už se kebulatí. Jejich lehce štiplavá chuť lahodí jak nám, tak i slimákům, potvory jedny. Tak jsem dnes připravila tuhle jednoduchou pomazánku, než budou všechny okousané.

Vejce a ředkvičky nahrubo nastrouháme, přidáme posekanou pažitku a najemno nakrájenou cibuli, přimícháme lučinu, majonézu a hořčici. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Jednoduché, hotovo.

2015-05-05 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI