Ingredience: | |||||
vejce natvrdo | dle potřeby | čerstvý smetanový sýr | dle potřeby | wasabi | dle chuti |
pažitka | dle chuti | sůl | dle chuti |
Už jste vyčerpali všechnu inspiraci, jak naložit s vejci natvrdo? Mě dneska napadlo naplnit je žloutkovým krémem, do které jsem přidala milované wasabi. A můžu vám říct, že to fakt chutná skvěle. Tři ingredience a je hotovo. Teda s pažitkou a solí pět, ale stejně ... je to hlavně rychle. Můžete to použít nejen na plnění vajec, ale i jako pomazánku
Oloupaná vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky, které přendáme do misky. Spolu s čerstvým sýrem a wasabi rozmělníme na hladký krém, do kterého vmícháme najemno posekanou pažitku a dochutíme solí. Jamky po žloutcích vyplníme krémem a posypeme ještě troškou pažitky.
Všeho přidejte podle počtu vajec a jak rádi ostré po wasabi.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI