| Ingredience: | |||||
| kohout nebo slepice | 1 ks | malé cibulky | 200 g | slanina | 200 g |
| žampionů | 200 g | máslo | 100 g | hladká mouka | 40 g |
| olej | 50 ml | dobré červené víno | 1 l | vývar drůbeží | 1 l |
| cibule | 1 ks | mrkev | 2 ks | stroužek česneku | 5 ks |
| svazek bouquet viz. poznámka | 1 ks | sůl | 1 kávová lžička | studené máslo na kostičky | 100 g |
| čerstvě mletý pepř | |||||
Vyzkoušejte si klasiku francouzské kuchyně, která se nápaditě podobá receptu na hovězí po burgundsku. Což není náhodou! Tento recept pochází právě z oblasti Burgundska. Když se začtete v kuchařkách o oblastech, kde se hojně připravuje na víně bílém.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI