| Ingredience: | |||||
| špagety | 400 g | cibule | 1 ks | slanina | 200 g |
| žloutky | 3 ks | parmezán | 100 g | smetana | 200 ml |
| pepř | špetka | sůl | špetka | ||
Kdo by neznal tyto notoricky známé špagety, které však u nás doma mají pořád úspěch.
Uvaříme si dobré špagety nejlépe italské značky, zcedíme a necháme v hrnci.
Mezi tím si na oleji orestujeme cibulku nadrobno, přidáme slaninu a opepříme. Do nádobky si nastrouhám parmezán, přidáme žloutky, smetanu, osolíme a promícháme. Vlejeme do hrnce se špagetami, promícíme a můžeme podávat.
Kdo chce, může si posypat ještě hoblinkami parmezánu. Dobrou chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI