| Ingredience: | |||||
| vepřové koleno | 1 ks | voda | dle potřeby | sůl | dle chuti | 
| česnek | 6 stroužků | mrkev | 1 ks | celer | 1/2 ks | 
| petržel | 1 ks | čerstvá majoránka | dle chuti | nové koření | dle chuti | 
| velké kroupy | 200 g | libeček | dle chuti | petrželka | de chuti | 
Čím více se ochlazuje, tím více se uchylujeme k receptům, které zahřejí. V minulém receptu na vepřové koleno jste se mohli inspirovat na hlavní chod, však vývar z kolene, využijeme též. A to na výbornou polévku.
Omyté a přeseknuté koleno dáme do tlakového hrnce a vaříme v osolené vodě doměkka. V polovině vaření přidáme omytou kořenovou zeleninu, utřený česnek a bylinky. Když je koleno měkké, vyjmeme jej i s kořením a přidáme uvařené a propláchnuté velké kroupy. Vývar pak necháme krátce povařit, přidáme čerstvou majoránku a nasekaný libeček, opepříme a podáváme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI