Články
Rozhovor s ředitelem Jaroměřické mlékárny Bedřichem Štechrem

Náš Archivní sýr a smetanový sýr Fénix se pyšní oceněním Regionální potravina kraje Vysočina a i naše další výrobky sklízí chválu jak u odborníků tak u běžných spotřebitelů. 

17.9.2014 Jaroměřická mlékárna více info
Chcete prodávat Českou zmrzlinu z Opočna?

Snad Vám napoví stručný článek s otázkami a odpověďmi, který zahrnuje Vaše nejčastější dotazy.

17.9.2014 Zmrzlina více info
Bára ze Sushiqueen v rozhovoru s portálem Mladý podnikatel.cz

Původně brázdila nebe v letadle jako letuška. Dnes Bára Rektorová brázdí nebe jako podnikatelka. Je totiž všude. Vychází s ní rozhovory v různých magazínech a v časopisech, ale všichni se ptají na ty samé otázky. Pojďme se na královnu sushi podívat i z jiného pohledu!

 

17.9.2014 Sushiqueen - kvalitního japonského sushi více info
Yuki ze Sushiqueen v rozhovoru s portálem Nej v praze.cz

Profesionální vyučený japonský kuchař, který po ukončení studií v Japonsku získával praxi přípravy sushi po celém světě (Asie, Amerika, Evropa). Kromě přípravy sushi se profesionálně věnuje také malbě. 

17.9.2014 Sushiqueen - kvalitního japonského sushi více info
Vaří pro Vás bronzová finalistka celostátní soutěže iReceptáře a Zahrady Čech

Daniela vaří opravdu ráda. V létě se přihlásila do "Velké sýrové soutěže", kterou spolu s iReceptářem vyhlásilo litoměřické výstaviště. 

16.9.2014 Daniela Svobodová více info
Rozhovor s Bohdanem Vítkem z Jelínkovi Vily ve Velkém Meziřící

Znáte restauraci či pivovar Jelínkova Vila ve Velkém Meziříčí?

Musím říct, že je to opět restaurace, kterou navštívíme s rodinou cíleně, s radostí, rádi a míváme ba naopak lehké stresy, jakou rybu ochutnáme pro tentokrát. Tak jakou? Sumce, štiku nebo českého kapra?
Rozmanitost, výběr a spousta dalších nabídek v jídelním lístku, vás nemohou nechat hladovými. Soukromé parkoviště restaurace a hotelu je pro nás vždy devízou.
Příjemné prostředí, které připomíná starý mlýn. Ve dveřích vás uvítá dřevěné mlýnské kolo, které naši chlapci nikdy nechtějí nechat na pokoji. Proto si sedáme raději více dozadu. (smích)
Obsluhu jsem nenačapala nikdy podrážděnou či neochotnou, ba naopak!
Vždy si odvážíme nějakou rybí „mňamku“ v sáčku na cestu. Jako jsou v tomhle případě níže zmíněné rybí chipsy. Vynikající, vřele doporučuji!

A nyní se vrhněme na slíbený rozohovor s panem Vítkem.

12.9.2014 Jelínkova vila - Velké Meziříčí více info
Domácí chléb

Pečivo moc často nekupuji, dokážu si představit a většinou taky volím zdravější jídla či přílohy (Jak známé pořekadlo říká "Po mase se nepřibírá, pokud ho nejíš s chlebem"). O to raději si ale vychutnám jednou za čas náš vlastnoručně uhnětený dobrý domácí chléb.

5.9.2014 Šárka Orságová z blogu Ze života naší kuchyně více info
Rozhovor s Ing. Janem Stávkem z vinařství Víno J. Stávek

Slogan našeho vinařství je Bavíme se (s) vínem. A myslím, že to dokonale vystihuje přístup k výrobě a celou filosofii vinařství. Připravujeme malé partie vín, u kterých se snažím docílit toho, aby byla jiná než běžná na trhu. 

28.8.2014 J. Stávek více info
Rozhovor s Pavlou Rychtářovou z blogu DIFY.cz

Mým největším cílem je přispět ke změně, která už ve společnosti tak nějak započala - směrem ke zdravějšímu životu a smysluplným hodnotám. 

11.7.2014 Pavla Rychtářová z blogu DIFI více info
Rozhovor s Beátkou Vörösovou z blogu Veselé Borůvky

Název Veselé Borůvky nemá žádný příběh :) Opravdu nevím, říkala jsem si, že by to mohlo být ovoce, mám ráda fialovou barvu, proto borůvky. A veselé… no jsou prostě veselé :) Ale zvláštní je, že jsou to moje iniciály VB ;)

16.7.2014 Beáta Vörösová z blogu Veselé Borůvky více info
Primal/paleo jako životní styl

Již z názvu je trochu patrné, o čem dnes bude řeč. Primal znamená prvotní, tedy něco, co tu bylo již od pradávna, dalo základ mnoha věcem, ale vlivem člověka se mnohé z toho přetvářelo a měnilo. 

1.7.2014 Martina Khatib (Izrael) z blogu Green almonds více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI