Články
Kozí sýry

Veškeré kozí mléko, které se používá pro výrobu kozích sýrů značky Dora, pochází z ekologického chovu koz na farmě v Ratibořicích. Sýry se vyrábějí v mlékárně přímo na farmě. V nabídce je široký sortiment BIO kozích sýrů zahrnující pomazánkové kozí sýry,dezertní kozí sýry Doral, kozí sýr Doral (eidam) Morávia či kozí žervé.

12.6.2014 Kozí Farma Dvůr Ratibořice více info
Rozhovor s Terezkou Sehnalovou z norského Osla

Nejčastěji sleduju „Děvče u plotny“, pro tu skandinávskou atmosféru, který ten blog (a jeho autorka) v sobě má, vizuálně mě naposledy nadchnul blog „cake days“... a úplně nejčastěji sleduju „Z ghetta blog“ a hlavně slečnu, co za ním stojí (tedy nejen blog, ale i facebook a instagram), protože Verča „jídlem a vším okolo toho“ prostě žije a to je inspirující a motivující :)

21.5.2014 Tereza Furiel z blogu Sweet Melange více info
Sacharidové vlny

Každý se ptá po té zaručené metodě na hubnutí. Každý kdo zhubnout chce, hledá nějaký kouzelný klíč, kterým odemkne  dveře, jenž  zabraňují v cestě za vysněným tělem.  Říká se, že žádná univerzální metoda neexistuje, což není úplně pravda. Pokud to opravdu chcete, pokud jste odhodlání se sebou něco dělat, tak pokračujte ve čtení těchto řádků, protože si budeme povídat o metodě tzv. Sacharidových vln, které opravdu  fungují, fungují na každého, fungují efektivně a velmi rychle.

21.5.2014 Robert Maška více info
Vinařství Kořínek - rozhovor s panem Antonínem Chudobou

Příjemný rozhovor s panem Antonínem Chudobou, obchodním zástupcem z Vinařství Kořínek, který měl proslov a úžasnou degustaci v třebíčské vinárně a kavárně Salsa.

18.4.2014 Vinařství Kořínek více info
Cukrová poleva na perníčky

Nad zdobením perníčků už se nějakou chvíli zamýšlím a to hlavně kvůli dětem. Abychom si rozuměli - potravinářská barviva jsem nikdy nepoužívala do ničeho jiného než právě do polevy na perníčky, které teď v posledních letech peču především pro děti. 

16.4.2014 Pavlína z blogu Tady je Popelčino více info
Rozhovor s učitelem a studentem o barmanství na Hotelové škole

Já už jsem jako malý dělal různé pokusy s mícháním drinků. Rodiče to však málem nepřežili (smích). Říká Lukáš Laník absolvent barmanského kurzu při Hotelové škole.

11.4.2014 Hotelová škola Třebíč více info
Proč nejíst rafinovaný cukr?

Cukr je pro organismus droga a lidé, kteří ho často konzumují, podlehnou. Pokud konzumujeme rafinovaný cukr v jakékoliv podobě (v potravinách, ve sladkostech, sladkých limonádách, k doslazování teplých nápojů, atd.) - kvasí v těle a vytváří kyselinu octovou, kyselinu uhličitou a alkohol. 

13.3.2014 Vojtěch Csefalvay - raw více info
Kouzlo krémových polévek

Jsou jednoduché, hutné, syté, prozáří vám propršený den a postačí vám na jejich ukuchtění pár kaček! Jak už titulek napověděl,  je řeč o krémových polévkách, které připravuji čím dál tím častěji právě již díky výše zmíněným výhodám. 

24.2.2014 Jana Plíšková z blogu Malá Jani více info
Desatero pro nadýchaný muffin

Aby byly muffiny nadýchané jako obláčky, to je základ. A aby se to povedlo, stačí dodržet pár základních pravidel. Sepsala jsem je pro vás do deseti bodů.

5.11.2013 Jana Chotová z blogu Popečeníčko více info
Ztracen ve světě čokolády

Čokoláda to je krása. Ohromující chuť a láska na první prasknutí té krásné tabulky. Lepkavé prsty a rty. Neustávající olizování, vůně, upatlané ruce a nekonečná chuť vyzkoušet a ochutnat něco nového. Čokoláda je prostě čokoláda. Fenomén. A je snadno k mání. Tak si ji opravdu vychutnejte…

8.1.2014 Pavel Míček více info
FAST FOOD - ne děkuji! SLOW FOOD - ano prosím!

Asi málo který čtenář by chodil (častěji) do tolik oblíbených fast foodů... Jsou všude, smrdí na metry daleko a straší na každém rohu a přitom jejich užitek - vlastně snad ani žádný není!

4.11.2013 Lucie Syslová z blogu Change Lucy Life více info
Káva

Nabízíme čerstvě praženou zrnkovou kávu ze všech koutů světa. V naší kavárně poznáte, že není káva, jako káva.

5.11.2013 Rostislav Malena více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI