Články
Kouzlo krémových polévek

Jsou jednoduché, hutné, syté, prozáří vám propršený den a postačí vám na jejich ukuchtění pár kaček! Jak už titulek napověděl,  je řeč o krémových polévkách, které připravuji čím dál tím častěji právě již díky výše zmíněným výhodám. 

24.2.2014 Jana Plíšková z blogu Malá Jani více info
Desatero pro nadýchaný muffin

Aby byly muffiny nadýchané jako obláčky, to je základ. A aby se to povedlo, stačí dodržet pár základních pravidel. Sepsala jsem je pro vás do deseti bodů.

5.11.2013 Jana Chotová z blogu Popečeníčko více info
Ztracen ve světě čokolády

Čokoláda to je krása. Ohromující chuť a láska na první prasknutí té krásné tabulky. Lepkavé prsty a rty. Neustávající olizování, vůně, upatlané ruce a nekonečná chuť vyzkoušet a ochutnat něco nového. Čokoláda je prostě čokoláda. Fenomén. A je snadno k mání. Tak si ji opravdu vychutnejte…

8.1.2014 Pavel Míček více info
FAST FOOD - ne děkuji! SLOW FOOD - ano prosím!

Asi málo který čtenář by chodil (častěji) do tolik oblíbených fast foodů... Jsou všude, smrdí na metry daleko a straší na každém rohu a přitom jejich užitek - vlastně snad ani žádný není!

4.11.2013 Lucie Syslová z blogu Change Lucy Life více info
Káva

Nabízíme čerstvě praženou zrnkovou kávu ze všech koutů světa. V naší kavárně poznáte, že není káva, jako káva.

5.11.2013 Rostislav Malena více info
Dáte si gahwa...nebo raději shaj?

Káva a čaj v arabském světě....

29.11.2013 Aisha Khatib (Izrael) více info
Cupcakes

Jelikož nejvíc ze všeho miluji pečení právě těchto malých bochánků s barevným krémem na vrchu, rozhodla jsem se sepsat všechno, co o nich vím a podělit se o pár rad, které jsou třeba pro pečení zásadní, ale do receptu je nikdo nenapíše. Závěrem potom „přihodit k dobru“ pár tipů na krémy a polevy.

23.12.2013 Monika Daníšková více info
Malý šéfkuchař

Malý šéfkuchař může být lepší než velký kuchař

10.1.2014 Ondřej Lev Jr. více info
Příprava luštěnin

Při surfování internetem a hledání různých inspirací na mě vybafla informace, že průměrná spotřeba luštěnin v České republice byla v roce 2010 asi 2,5 kg na osobu za rok. Což mě celkem zaskočilo. Hned jsem si představila ty pytle cizrny, hrachu, fazolek, které si necháváme vozit a potichu přemýšlela nad tím, kolikanásobně my asi tuto spotřebu zvyšujeme... 

18.12.2013 Petra Schlesingerová z blogu Éthique více info
Kaštany

Tradice na vánočním stole....

16.12.2013 Daniela Svobodová více info
Kurzy vaření část 2.

Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?

3.12.2013 Martin Lev více info
Kurzy vaření část 1.

Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?

3.12.2013 Martin Lev více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI