Články
Co všechno dokáže biorezonance aneb malý průvodce přímo od terapeutů

Psychika významně ovlivňuje celkový zdravotní stav. Při každé terapii začínáme harmonizací psychiky pomocí Bachových esencí a odstraňováním emočních a energetických blokád pomocí biorezonance. Pak teprve řešíme ostatní zdravotní problémy. Také pracujeme s nízkými frekvencemi, které působí na psychosomatiku klienta.

21.4.2015 Kateřina Váňová z blogu Histaminová Kašulka více info
Celiakie, jako lék!

Celiakie mi vlastně otevřela oči. Nyní jsme mnohem spokojenější, šťastnější rodina, jak před tím, než jsem zjistila, že celiakii vůbec mám.

9.3.2015 více info
Nový člen rodiny: CELIAKIE

Narodil se nám syn, který měl krvácení do mozku a hydrocefalus. Šest týdnů na oddělení JIP, operace a čekání co bude. Celiakie byla oproti tomuto zážitku procházka růžovou zahradou!

10.2.2015 více info
Kašulčin Švihýc - nejen o histaminové intoleranci

Můj příběh...
V podstatě od malička jsem bojovala s nějakou chorobou, zlé bakterie mě obléhaly zřejmě na každém kroku a nedalo se tomu moc zabránit. Má lékařská karta dnes vyděsí každého lékaře na první pohled, úctihodná tloušťka předem říká, že nebudu jednoduchý pacient.

9.2.2015 Kateřina Váňová z blogu Histaminová Kašulka více info
Byla jsem slabá i na to dojít si do koupelny, říká vyléčená anorektička

Má kamarádka je krásná čtyřiadvacetiletá bruneta. Má ideální postavu a přirozené sebevědomí. Ale dřív tomu tak nebývalo. Na základní škole si prošla peklem zvaným anorexie. O tom, jaké to bylo a čím vším musela projít, si se mnou nedávno povídala.

7.1.2015 více info
Historie farmy BioVavřinec

Známá historie rodu hospodařícího v Okrouhlici č.p.1 sahá několik staletí zpět.

4.12.2014 BioVavřinec více info
Co vše nabízí Biofarma Sasov?

Farma tvoří uzavřenou jednotku, tj. všechny pozemky a všechna zvířata jsou v režimu ekologického zemědělství.

21.11.2014 Biofarma Sasov více info
Historie Jelínkovy vily

Hotelnictví a pivovarnictví má ve Velkém Meziříčí staletou tradici, ale na Malé Stránce hotel ani pivovar do těchto časů nikdy nestál.

11.9.2014 Jelínkova vila - Velké Meziříčí více info
Ing. Jan Stávek, Ph.D.

Vzhledem k tomu, že byla pro Jana práce ve vinici a ve sklepě za mlada příliš všední, nevydal se po absolvování Gymnázia v Hustopečích hned na studium Vinařství. 

13.8.2014 J. Stávek více info
Pivovarský slovník

I neznalý se díky tomuto pivovarskému slovníku vyzná....

3.7.2014 Černý orel více info
Postup výroby dalešického piva

Uvaření jedné várky trvá v dalešickém pivovaru 10-12 hodin a sestává se ze šrotování, vystírky, rmutování, scezování a chmelovaru. Vaříme parou, klasickým dvourmutovým způsobem. Zároveň dbáme na maximální čistotu surovin i nádob. Výsledkem várky je mladina.

27.6.2014 Dalešický pivovar více info
Jak vaříme pivo

„Jest tudíž pivo nápoj z vody, zrní obilného a květu chmele vrbovitého, svařením uměle sdělaný a řádně vykvašený, aby opět lidské tělo z přirozené vlhkosti ustavičným vypařováním strávené, prospěšným zavlažováním okřálo a znovu oživlo, a kterýž konečně přirozeností svou dobře slouží k uhašení žízně.“

Tadeáš Hájek z Hájku

26.6.2014 Radniční pivovar více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI